Om oss

Halmstad Brass är en mycket aktiv orkester med runt 35 medlemmar som i olika sammanhang framträder ca 25 – 30 tillfällen per år. Orkestern bildades 1972 och har sedan dess verkat oavbrutet med konsertframträdande såväl i Halmstad som över stora delar av Sverige och Europa. Repertoaren är bred och skräddarsys för publik och tillfälle – marscher, hymner, filmmusik, pop eller ensemblemusik.  För vissa framträdanden bildas mindre ensembler, sk mässingssextett.
Några av medlemmarna är professionella musiker, men de flesta är amatörer som spelar tillsammans en gång i veckan, alla med ett stort och brinnande intresse för brassbandsmusik.

Halmstad Brass deltar regelbundet i Svenska mästerskapen i Brassband och har nått goda framgångar genom åren. Halmstad Brass är en ideell förening utan politisk eller religiös bindning.

Halmstad Brass 2003-2012

Inför vårt 40-årsjubileum sammanställde vi en trycksak. Bläddra och se text och bilder från de senaste 10 åren.

Öppna trycksaken

Bland fredagsmys och lördagsgodis

I april 2013 gjorde vi fyra föreställningar tillsammans med Teater Dynamo på Sturegymnasiet. Vi spelade och de spelade upp en underhållande parodi på livet i en radhuslänga. Här kan du se ett hopklipp av föreställningen.

 Se bilder från föreställningen.

Samarbete

Halmstad Brass har samarbetsavtal med studieförbundet NBV Halland.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: