Kontakt

Postadress:
Kulturhuset Najaden
@Halmstad Brass,
Box  153,
301 05 Halmstad

Organisationsnr: 849201-9180 Bankgiro: 5258-4984

Allmänna frågor: Ordförande Johan Erling
Tel 0738 219590
Synpunkter på webb/marknadsföring: Jennifer Ehlde

Boka spelning

Boka spelningar eller få information om våra framträdande:
Vice ordförande Mats Johansson, tfn 0705-50 85 02

Inte bara konserter – musik för alla tillfällen

Behöver du musik till bröllop, födelsedag, invigning, jubileum, offentlig eller privat tillställning? Kontakta oss gärna om du har önskemål eller funderingar. Halmstad Brass repertoar är bred och skräddarsys för publik och tillfälle – marscher, hymner, filmmusik, pop eller ensemblemusik!

Årligen genomför vi ett flertal konserter med hela orkestern, men vi skapar ofta och gärna mindre ensembler för olika tillfällen. Oftast som sextett eller oktett. I denna ensembleform spelar vi underhållningsmusik, brunnsmusik och mässingssextett.

Kyrkomusik

Vi samarbetar gärna med såväl Svenska kyrkan som olika frikyrkosamfund. Jul och påsk är av tradition stora ”brasshögtider”, men året runt medverkar vi i såväl musikgudstjänster som vanliga gudstjänster. Friluftsgudstjänster är extra lämpliga för en brassensemble – det är ju inte så enkelt at flytta ut orgeln. Vi samarbetar gärna med församlingarnas kantorer där vi spelar brass och orgel tillsammans och/eller akompanjerar församlingarnas olika körer.

Sagt om Halmstad Brass

” En konsert av en ensemble ur Halmstad Brass – åtta blåsare plus slagverk – som tog oss med på en musikhistorisk resa i tid och rum, allt från medeltidens ensamma hornblåsande tornväktare till nutidens mångskiftande brassbandskompositioner. Ensemblen gav prov på musikalitet, goda instrumentalister och smittande spelmansglädje. En kväll att minnas och glädjas åt.”

Nils-Åke Svensson, v. ordf. Kvidinge Föreläsningsförening

Vill du spela med oss?

Halmstad Brass repeterar varje torsdag kl. 19.00-21.15 på Söder i Halmstad. Vi tar gärna emot nya medlemmar. Kontakta någon ovan för mer information.

Repetition Repetition

Vi samarbetar med

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: